La banda Ramonets celebra un concert de rock per a xiquets i xiquetes a la Llar

  

La banda de rock Ramonets donarà un concert el pròxim diumenge 22 d'abril dirigit a tots els públics, especialment als més petits. Ramonets és una banda de rock valenciana orientada al públic infantil que versiona cançons del mític grup Ramones, per tal d'apropar aquest estil de música als més petits i que, a més de gaudir escoltant-los, aprenguen aspectes relacionats amb el rock, com ara quins són els instruments que componen una banda, com es fan els cors o com saluden els rockers.

 

El primer disc d'aquest grup «Rock en el col·le» ha estat la gran sensació en 2017 i han oferit més de 90 concerts. Recentment, han presentat el seu nou disc «Ser Major és un Ful», amb noves cançons, gags, disfresses, sorpreses i rock and roll per a tota la família.

 

El concert tindrà lloc el diumenge 22 d'abril a les 18.30 hores a l'Auditori del Centre Social. Les entrades es poden adquirir a un preu de 4 € a les taquilles del Teatre Auditori dilluns, dimecres i divendres de 16.00 a 19.00 hores, dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 hores i una hora abans de la representació.

Totes les imatges

Notícia publicada el 20 d’Abril de 2018