Un 15 % més de menús a la 'VIII Setmana de l'Arròs'

  

La 'VIII Setmana de l'Arròs' de la Vila Joiosa, realitzada del 9 al 15 d'abril, ha superat un any més el seu rècord de menús servits. En aquesta ocasió han estat 2.300 els menús que ciutadans de la Vila i persones visitants han pogut degustar durant els dies en què es va realitzar aquest esdeveniment gastronòmic. La tendència té un marcat caràcter ascendent, ja que, si ho comparem amb el 2016, les xifres estan un 60 % per damunt.

 

La Regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de la Vila Joiosa va apostar aquest any per un avançament en les dates de realització d'aquesta cita gastronòmica amb l'objectiu de millorar les xifres de participació. «L'objectiu que ens vam marcar l'hem superat amb escreix, ja que seguim creixent i cada vegada són més les persones que es desplacen als nostres restaurants a provar els fantàstics menús amb base d'arròs que preparen els nostres restauradors. Seguirem treballant per posar en valor la nostra gastronomia, els nostres establiments i potenciar el consum i el turisme» ha comentat Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic.

 

La VIII Setmana de l'Arròs ha comptat aquest any amb aquest any amb 12 participants: Ca Marta, Caravelle, Club Nàutic, Casa Elordi, La Marina, El Hogar del Pescador, Tapería Gambrinus, Zerca Food, La Voreta, Tres14 by Pinet i Trebol. Tots aquests han servit menús a 23 euros, que constaven de dos entrants, d’un plat d'arròs i de les postres. Per la compra de cada menú, els comensals van ser obsequiats amb una entrada a Vilamuseu.

Totes les imatges

Notícia publicada el 25 d’Abril de 2018