Esports organitza el I Festival de Ball de les escoles municipals

  

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa realitzarà divendres que ve 25 de maig el I Festival de Ball de les escoles municipals per a mostrar el treball que fan durant l'any les alumnes d'aquesta modalitat.

 

El ball és una activitat que es desenvolupa des de fa cinc anys i que, gràcies a aquesta iniciativa, serà més visible i permetrà familiars i amics gaudir del que han aprés les alumnes. Lucia Morales és la directora del festival i monitora de l'activitat de ball que actualment compta amb prop de 50 usuàries repartides en quatre torns segons edats.

 

El I Festival de Ball se celebrarà en l'auditori de la Llar del Pensionista a les 19.30 hores. L'entrada és totalment gratuïta, es podran recollir les invitacions en la Regidoria d'Esports des d'aquesta setmana.

 

«És un orgull per a la Regidoria d'Esports que el programa municipal cresca cada any amb les noves propostes de les persones usuàries i treballadores. Mostra d'això és la celebració enguany del I Festival de Ball, que estic segur que serà un èxit i es repetirà en anys pròxims» ha declarat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

 

Notícia publicada el 16 de Maig de 2018