La Vila Joiosa rep 35 ciutadans de la francesa Vitré en un viatge d'agermanament

  

Una delegació formada per 35 ciutadans de Vitré, localitat de la Bretanya francesa amb la qual la Vila està germanada des de l'any 1989, ha arribat aquest matí a la ciutat en un viatge d'agermanament. L'alcalde, Andreu Verdú i els regidors Jaime Ramis i José Ramón Uclés els han rebuts en nom de tot el poble de la Vila.

 

La delegació de Vitré ha degustat un típic desdejuni viler oferit per la Regidoria de Cultura, compost per suc de taronja, xocolate de les fàbriques locals, rebosteria i tonya. Durant el desdejuni els membres del Comité d'Agermanament de Vitré han convidat l'alcalde i tot el poble viler a visitar la seua ciutat al juliol del pròxim any per a celebrar els 30 anys d'agermanament.

 

Després d'això s'han desplaçat als jardins del parc de la Barbera on han pogut gaudir d'una actuació del Grup de Danses Centener. El director del Vilamuseu, Antonio Espinosa, ha sigut l'encarrega, després dels balls de fer una visita guiada i personalitzada per les diferents exposicions que alberga actualment el museu municipal. Al final s'ha realitzat un menjar de germanor.

 

Els 55 ciutadans francesos romandran a la Vila Joiosa fins al dijous 24 i aprofitaran per a visitar també localitats pròximes, a més de compartir experiències i vivències en els quasi 30 anys en què Vitré i la Vila estan agermanats.

Totes les imatges

Notícia publicada el 21 de Maig de 2018