La 18 edició de la Mostra de Cuina Marinera situa a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera

Enguany l'establiment encarregat de clausurar l'edició número 18 va ser la Taverna Tres 14 by Pinet

  

El menú preparat per l'establiment vilero de la Taverna Tres 14 by Pinet va ser l'encarregat de tancar la 18 Edició de la Mostra de Cuina Marinera de La Vila Joiosa, una cita en la qual es van reunir quasi 100 persones que van tastar l'oferta creativa d'aquest restaurant- L'acte va estar presidit per l'alcalde de la ciutat, Andreú Verdú i van assistir diferents regidors de la corporació municipal.

 

El primer edil va lloar la “consolidació que suposa que aquesta Mostra celebre enguany el seu 18 aniversari. Una majoria d'edat que ens converteix en el referent de cuina marinera de tot el litoral mediterrani”, qui va apuntar que “ací com en cap ciutat de les nostres costes s'ha preservat la tradició marinera amb la seua gastronomia, les seues receptes i el seu saber ancestral. Sense renunciar, per això, a la capacitat innovadora que han demostrat aquests dies els nostres restaurants”.

 

En aquesta edició de la Mostra han participat els restaurants El Restaurant Ca Marta, El Nàutic, Casa Elordi, La Caravelle, Club Nàutic, Taverna Tres 14 By Pinet, Llar del Pescador i Zerca Food.

 

“Seguirem potenciant aquesta Mostra perquè és el nostre senyal d'identitat davant el món sencer. Creiem que vincular la marca turística als nostres llaços ancestrals amb la mar, tant al ‘sol i platja’ com al valor gastronòmic dels nostres pescadors, és una diferència respecte a altres destinacions turístiques”, va explicar Verdú, qui va reconéixer que una vegada acaba aquesta edició ja es troben pensant en la futura.

 

L'aposta de La Vila Joiosa és molt clara i s'assenta en el foment dels seus valors gastronòmics, ja que a la Mostra se suma la Setmana de l'Arròs o la Mostra del Vi.

L'alcalde va defensar l'estratègia del sector hostaler de la Vila i  de l'Ajuntament, ja que “davant una oferta de turisme de masses i una altra de grans estreles i boato a grans preus, nosaltres oferim un menú d'alta qualitat, amb productes naturals de les nostres costes, molt accessible i adaptable a totes les economies”.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 18 de Juny de 2018