Urbanisme recepciona les obres del PP15

  

Regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament  de la Vila Joiosa  ha signat l'acta de recepció de les obres del Pla Parcial Poble Nou. El regidor d'Urbanisme, Jaime Ramis, i l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, han assistit a l'acte de recepció, l'últim pas abans de l'obertura d'aquesta zona de la ciutat. 
 
Aquestes obres abasten un nou passeig marítim, des de l'Amadori al PP 25, i un parc litoral amb jocs infantils en el qual s'han plantat arbres i arbustos autóctons.el PP15 es va aprovar en 2003 i porta en obres més de tres anys. La zona és urbanitzable i té projectades dues pomes hoteleres, dues unitats residencials i sengles de sector terciari. A més, s'han creat connexions des de l'Arsenal (carrer Pelayo) fins a la part alta de Puntes del Moro, al seu carrer homònim. S'ha construït també un carril bici en tot el sector.
 
“Després de més de 15 anys veiem finalitzat un pla parcial que ja es va incloure en el PGOU de 1999. Volem que els veïns puguen gaudir del passeig, el parc i les noves connexions com més prompte millor” ha comentat Jaime Ramis, regidor d'Urbanisme.
 

Notícia publicada el 18 de Juliol de 2018