L'Ajuntament inicia les obres de reasfaltatge i millora de la senyalització als carrers Flota Pesquera, Marqués de Valterra i Almirall Estrada

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Serveis Tècnics, ha iniciat les obres de reasfaltatge i millora de la senyalització als carrers Flota Pesquera, Marqués de Valterra i Almirall Estrada. Aquesta actuació millorarà l'accessibilitat i la seguretat en la zona.

 

L'obra, que té un pressupost de 18.879,24 €, va començar ahir amb el condicionament de les voreres, actuació que es prolongarà fins hui. El dilluns 24 s'iniciarà el procés d’esquerdejat de la capa superior d'asfalt. Per això, es tallarà al trànsit l'accés a la zona des del C/ Colón (antiga N-332). La zona d'obres comprén els carrers Flota pesquera, Marqués de Valterra i Almirall Estrada, així com la placeta de davant de la parròquia del Carme. L'asfaltat dels carrers es realitzarà el dimarts 25 i una vegada finalitzat es procedirà a pintar la senyalització horitzontal i la zona d'aparcament.

 

«Continuem treballant per a adequar totes les zones de la Vila, és necessari millorar els asfaltats, repintar els senyals i condicionar les voreres per a garantir la seguretat i l'accessibilitat de la ciutadania. Amb aquesta actuació també evitarem que quan ploga es continue acumulant aigua, que provoca perill i malestar entre les persones afectades» ha comentat Pascal Amigo, regidor de Serveis Tècnics.

 

Notícia publicada el 21 de Setembre de 2018