L'Ajuntament de la Vila trau a licitació les obres modernització del polígon industrial El Torres

  

L'Ajuntament de la Vila ha tret a licitació les obres de millora del polígon industrial El Torres. Aquesta actuació està emmarcada dins el pla d'ajudes per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, per als exercicis 2018 i 2019 de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

 

El contracte per a les obres de millora, i modernització del polígon té un pressupost total de 405.760,93 euros. D'aquest pressupost, l’IVACE subvencionarà 119.237,06 € en 2018 i 100.000 € en 2019. La resta del muntant, 186.523,87 €, serà sufragat per l'Ajuntament.

 

En concret, les millores contemplades són la remodelació completa d'aquest espai industrial amb la implantació de la fibra, amb l'objectiu de millorar les telecomunicacions, i millores en la seguretat, mitjançant la instal·lació de càmeres de vigilància (CTV) connectades a la Policia Local. Es reformarà la xarxa de proveïment pel que fa als hidrants contra incendis i l'accessibilitat al polígon, un dels punts forts d'aquest pla, que millorarà les condicions viàries, trànsit rodat i transport públic i implantarà carril bici. A més, s'executaran passarel·les per als vianants i s'ampliaran les voreres, per a afavorir el trànsit de vianants. S'instal·laran llums LED en aquells vials mancats d'il·luminació i es canviaran els senyals i la imatge del polígon.

 

«La indústria és molt important per a l'economia de la nostra ciutat, per això és important millorar el sòl industrial i dotar el polígon de nous serveis i més seguretat per a millorar les condicions del personal i, a més, atraure possibles empreses que es vulguen implantar en la nostra localitat», ha declarat l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú.

Notícia publicada el 16 d’Octubre de 2018