La Vila prepara un taller de decoració d'embolcalls nadalencs

La regidoria de Joventut ha organitzat un taller de ‘scrap’ per a dissenyar caixes nadalenques personalitzades el pròxim 1 de desembre

  

L'Ajuntament de la Vila, a través de la seua regidoria de Joventut, ha organitzat el taller ‘Scrap: caixa explosiva nadalenca’, impartit per Vicenta Llinares, per a dissenyar embolcalls nadalencs personalitzats el pròxim 1 de desembre a les 10 hores a la Casa de la Joventut.
 
Els participants aprendran a utilitzar la tècnica ‘scrap’, la qual consisteix a personalitzar un disseny a partir de fotografies, retallades, trossos de paper, i altres materials d'aquesta índole; amb la finalitat d'aplicar-los al disseny d'una caixa nadalenca que permeta albergar un regal en el seu interior.
 
Un dels objectius d'aquest taller és fomentar la tècnica del fet a mà a l'hora de preparar un regal original i personalitzat, que permeta plasmar les idees dels participants, guiats per la seua creativitat, en un disseny únic.
 
L'activitat té un cost de 15€ i disposa de 10 places. La inscripció al taller inclou els materials necessaris per a dur a terme aquest projecte, com a paper, cartó, cola, etc. Les inscripcions es poden realitzar en el 966 810 338 o través d'un correu electrònic a juventud@villajoyosa.com

Notícia publicada el 19 de Novembre de 2018