L'Equip de Govern dota els 500.000 euros necessaris per a l'execució de les obres del passeig marítim de la Cala

L'alcalde signa la modificació de crèdit que permetrà realitzar el passeig amb fons propis sense necessitat de generar deute municipal

  

L'Equip de Govern municipal de la Vila Joiosa ja compta amb els 538.000 euros de cost en què estan pressupostade les obres de millora del passeig marítim de la Cala, gràcies a l'aprovació d'una modificació de crèdit que permetrà la seua execució. L'alcalde viler, Andreu Verdú, va explicar que “aquesta actuació tan esperada ja pot ser una realitat, i ho serà sense recórrer a finançament extern; és a dir, sense generar més deute als nostres veïns i al nostre municipi”.

 

Amb aquesta actuació es procedeix a la urbanització completa de tota la zona i permetrà també repavimentar la zona d'aparcament ja existent, la qual cosa suposa una millora demandada pels residents i turistes. El passeig comptarà amb una amplària de de cinc metres de vorera, d'ús exclusiu per a vianants, i una renovació completa de tot el mobiliari urbà. “Per a nosaltres és una aposta important per a revalorar la Cala com un més dels nostres barris, però també com un excel·lent reclam turístic de la nostra ciutat. I crec que, amb el pas hui donat, generant aquest crèdit necessari, estem més prop de poder gaudir-lo”, va afegir Verdú.

 

El projecte va ser aprovat per 538.000 euros i es podrà sufragar, gràcies als estalvis comptabilitzats en altres actuacions d'anys anteriors, així com recorrent al Patrimoni Municipal del Sòl. Per a l'alcalde, “és important continuar construint nous espais, continuar invertint, però d'una manera diferent a com es feia en anteriors legislatures, és a dir, sense hipotecar el futur del nostre municipi incrementant deute”, que en aquest cas no serà necessari.

 

“Tot això —va afegir Verdú— demostra que sí que hi ha una altra manera de fer les coses, una altra manera de governar, no centrada en el curt termini, sinó pensant que una gestió econòmica responsable permet lluir menys en el moment, però brillar més durant més temps. I des de fa un temps, la Vila Joiosa està brillant amb llum pròpia”.

 

Notícia publicada el 14 de Gener de 2019