La Vila Joiosa prepara les Festes de Sant Antoni Abat en l'Ermita

En els actes, que tindran lloc el cap de setmana, es procedirà a la benedicció d'animals tradicional, el concurs caní i la desfilada de carrosses amb el repartiment dels tradicionals rollets

  

La festa de Sant Antoni Abat tindrà lloc en el barri de l'Ermita el pròxim cap de setmana amb el repartiment tradicional de diversos quilos dels ‘rotllets de Sant Antoni’, que s'oferiran durant la desfilada de carrosses del diumenge. Aquests actes, en honor al patró del barri de l'Ermita, han sigut organitzats per la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de Sant Miquel i Sant Antoni de l'Ermita.

 

Els esdeveniments s'obriran el dissabte al matí amb un esmorzar popular i danses tradicionals a càrrec del grup Centener. De vesprada serà la benedicció dels animals i els rotllets, per a continuar amb el concurs caní i una xocolatada amb els típics bunyols de carabassa, en el qual es preveu comptar amb més de 2.000 peces d'aquest element de la rebosteria tradicional vilera. El diumenge, últim dia de celebracions, després dels actes de la despertà i els litúrgics de la missa i la processó, tindrà lloc la desfilada de carrosses com a colofó.

 

Notícia publicada el 15 de Gener de 2019