La Vila Joiosa comptarà amb una oficina d'assistència a les víctimes del delicte

  

La Vila Joiosa comptarà amb una oficina d'assistència a la víctimes del delicte segons ha anunciat la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes democràtiques i Llibertats Públiques.

 

Aquest nou servei públic amb el qual podrà comptar la Vila té com a finalitat prestar informació, assistència i atenció coordinada a víctimes de delictes, testimonis i persones en situació de risc com a conseqüència del seu contacte circumstancial amb el delicte.

 

La ciutadania que ho necessite podrà rebre atenció jurídica, psicològica i social durant tot el procediment i, fins i tot, amb posterioritat a l’acabament. A més, aquesta oficina serà el punt de coordinació de les ordres de protecció de les víctimes de violència domèstica i de gènere que adopten els òrgans judicials.

 

«La Vila comptarà en breu amb un nou servei jurídic, que se suma a les accions iniciades per l'Ajuntament i la Generalitat, com el quart jutjat. D'aquesta manera es protegeix a les víctimes de delictes i se'ls assessora i ajuda durant un procediment tan complicat i amb riscos», ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

Notícia publicada el 30 de Gener de 2019