Finalitzen les obres de renovació de la xarxa de proveïment dels carrers Polop i Relleu

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, el regidor d'Aigües, Pedro Alemany i el regidor d'Urbanisme, Jaime Ramis, han rebut les obres de renovació de la xarxa de proveïment als carrers Polop i Relleu encarregades per l'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la seua Regidoria d'Aigües, a l'empresa concessionària Hidraqua.

 

L'obra, amb un cost de 129.248, 72 euros, ha sigut finançada pel fons de renovació d'Hidraqua. L'actuació ha consistit en la instal·lació 320 metres de canonada de fosa dúctil, tres boques d'aigua contra incendi i nou vàlvules de comporta. S'han renovat les escomeses en els domicilis i ampliat les voreres a dos metres amb nou paviment, s'han eliminat les barreres arquitectòniques i instal·lat nova senyalització per a millorar l'accés del veïnat.

 

“Aquest treball ha millorat les condicions de pressió, cabal, salubritat del subministrament i la seguretat quant a la reglamentació contra incendis. Una actuació molt necessària”, ha comentat Pedro Alemany, regidor d'Aigües.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha manifestat que “l'obra era una prioritat per l'antiguitat i la qualitat dels materials de la xarxa que hi havia, que necessitaven d'una renovació urgent. Una vegada més, Ajuntament i Hidraqua han treballat junts per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania de la Vila”

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 11 de Febrer de 2019