La Vila Joiosa acull el III Festival de piano i música ‘Ciutat de la Vila Joiosa’

  

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa, per tercer any consecutiu, el Festival de piano i música de cambra ‘Ciutat de la Vila Joiosa’, que enguany oferirà tres concerts.

 

Aquest cicle presenta el piano com a instrument solista i com a instrument de cambra en les tres sessions programades durant els mesos de febrer i març que comencen el 16 de febrer amb ‘Concert de flauta, violoncel i piano’ amb Bart Bakker, flauta, Jacqueline Hehakaya, piano i Rosa Vidal Orengo, violoncel. El Trio Donizetti obrirà el festival amb un programa on interpretaran obres de G. Donizetti, J. Haydn, S. Rachmaninov, C. Schumann, Bart Bakker i A. Piazzola.

 

El dissabte 23 de febrer serà la segona sessió ‘Concert de viola i piano’; en ella Belén Navarro, piano, i David Fons, viola, interpretaran obres de M. Bruch, J. Bramhs, M. Glinka i S. Prokófiev. Finalment, el dissabte 9 de març el Duo Van Duá, format per Pedro Mercado Isidro i Pamela Carolina Pérez Heredia i l'Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Benidorm, interpretaran un concert a quatre mans amb obres de C.W. Gluck, F. Liszt, F. Chopin i C. Czerny.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 12 de Febrer de 2019