La Casa de la Joventut de la Vila organitza ‘Consolas’, una jornada d'oci tecnològic a través de videojocs

Els joves del municipi gaudiran d'una vesprada de jocs electrònics en la qual compartir mètodes i experiències de joc amb altres participants

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat ‘Consolas’ una jornada d'oci tecnològic a través de diferents videojocs. L'esdeveniment, dirigit a joves de 12 i 35 anys, tindrà lloc el pròxim 30 de març a partir de les 17.00 hores a la Casa de la Joventut.

 

Aquesta jornada pretén reunir la ciutadania més jove de la Vila Joiosa per a gaudir d'una vesprada de jocs tecnològics, de manera virtual mitjançant consoles o real amb partides de Scalextric. La trobada, que compta amb la col·laboració Aeromax i D-Link, cerca que els joves compartisquen mètodes i experiències.

 

La Casa de la Joventut acollirà diferents punts de joc durant el desenvolupament de la jornada. Per a això, s'instal·larà una zona de realitat virtual amb Fortnite, en la qual els participants podran viure una experiència sensorial en el joc a través de les ulleres 3D; una altra zona destinada a videojocs de la Play Station 4, així com diferents tornejos i concursos de Scalextric, entre altres activitats.

 

“Des de l'Ajuntament animem els joves del municipi a formar part d'aquest esdeveniment, en el qual podran conéixer altres participants amb els seus mateixos interessos en l'oci tecnològic, així com compartir consells de joc en una vesprada repleta d'activitats”, ha comentat l'alcalde del municipi, Andreu Verdú.

 

L'entrada a aquesta jornada d'oci és lliure i gratuïta per als joves de 12 i 35 anys, a més, no és realitzar inscripció prèvia. Les activitats donaran començament a la Casa de la Joventut dissabte que ve 30 de març a les 17.00 hores i està previst finalitzar la jornada a les 22.00 hores. 

 

Notícia publicada el 14 de Febrer de 2019