El Teatre Auditori de la Vila Joiosa acull la representació teatral de l'obra ‘El Nom’

  

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa obri les seues portes per a acollir la representació de El Nom, a càrrec de la Companyia Teatre Micalet. L'obra, que ha obtingut un gran èxit per part del públic en altres ciutats, arribarà dissabte que ve a les 20.00 hores al municipi viler, amb una trama en el qual, segons apunta l'autor d'aquesta versió, Jordi Galcerán, “les relacions familiars, sentimentals i d'amistat es veuen abatudes per un fet tan innocent com triar el nom d'un fill”.

 

L'obra escrita pels francesos Matthiue Delaporte i Alexandre de la Patellière arriba a la Vila Joiosa representada per un elenc compost per reconeguts actors com Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano. Aquest fenomen de la cartellera francesa ha sigut adaptat al valencià i al nostre context per Miquel Aparisi, a partir de la versió catalana de Jordi Galceran.

 

El Nom és un espectacle carregat d'humor amb un ampli tràfec de complicitats en la seua trama, a causa d'un enfrontament sense importància que fa esclatar els vertaders conflictes entre els protagonistes. Amb una crítica àcida i un llenguatge mordaç, l'obra retrata els convencionalismes socials i ens fa riure de si mateix l'espectador.

 

El cost de l'entrada és de 8 euros i es pot adquirir en www.instanticket.es i en la taquilla del Teatre Auditori durant el dilluns, dimecres i divendres de 16.00 a 19.00 hores i els dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 hores. Així mateix, els assistents podran fer-se amb les entrades en les taquilles una hora abans de l'actuació.

 

Notícia publicada el 18 d’Abril de 2019