Dibuixe el que veig des de la meua finestra


  

Concurs


La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha llançat la iniciativa infantil "Dibuix el què veig des de la meua finestra". Es tracta d'una activitat que convida a la població infantil de la localitat a compartir un dibuix del què veuen des de la seua finestra perquè altres persones, amics, amigues i familiars, puguen veure el que ells i elles veuen, i viceversa.

Aquesta activitat consisteix a dibuixar el què es veu des de la finestra o balcó del domicili, amb una tècnica artística lliure. L'acció pretén fomentar la creativitat infantil durant els dies de confinament domiciliari.

Una vegada realitzat el dibuix, per a compartir l'obra, tan sols és necessari enviar una foto, en ser possible amb la major qualitat possible, al número de telèfon 683 40 41 13 via whatsapp o per correu electrònic a lavilaencasa@villajoyosa.com, acompanyades del nom complet de l'autor o autora i la seua edat.

Totes les obres rebudes es publicaran en un àlbum de fotos permanent a través del perfil de Facebook de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, i està previst que en una data pròxima es realitze una exposició de tots els treballs rebuts, per la qual cosa és necessari que es guarden les obres originals. Entre tots els participants se sortejaran 5 premis de 50 euros cadascun en material escolar de papereries locals (a donar el dia de la inauguració).

 

Lloc :

Més informació : lavilaencasa@villajoyosa.com

Tipus de públic: niños

* Del 08 de Abril de 2020 al 20 de Junio de 2020


Volver