A escena! (3a edició)

Concurs de talents. Cantes en la dutxa? Balles en secret en la teua habitació? Contes acudits amb amics i fas màgia els caps de setmana? Si la vida és pur teatre...

  
 

 

Ja està en marxa la tercera edició del concurs "A escena!" organitzat per la Regidoria de Joventut i amb la col·laboració de la Biblioteca "Cristóbal Zaragoza". Com en les edicions anteriors, el concurs està obert a qualsevol representació artística, musical, humorística, teatral o que puga ser efectuada sobre un escenari, tenint en compte que la seua participació quedarà limitada a 12 minuts.
Poden participar tots aquells joves en edats compreses entre els 14 i 35 anys, la residència dels quals siga en la província d'Alacant. El termini de lliurament de les propostes, que no hauran sigut premiades en altres concursos o edicions, serà fins al 8 de maig en la Casa de la Joventut de La Vila Joiosa. Totes les propostes seleccionades es mostraran al públic i al jurat en la Gala que tindrà lloc el dia 19 de maig, en el Teatre Auditori, a les 20:30 hores. És en aquesta Gala Final on el jurat de "A escena!" concedirà tres premis: el primer premi és de 400€, el segon de 200€ i el tercer de 100€.

Consulta la bases de participació fent CLICK ACÍ.

Recorda que també pots seguir el seu canal de notícies en Facebook: https://www.facebook.com/lavilaaescena/

 

Notícia publicada el 04 de Abril de 2017

Font: Font Pròpia

Volver