La Casa de la Joventut acull l'exposició 'No em toques el whatsapp' per a sensibilitzar sobre la violència masclista

  
 

 

Les regidories de Joventut i d'Igualtat de la Vila Joiosa han organitzat una exposició, en col·laboració amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), per tal de promoure valors en favor de la convivència i del respecte i sensibilitzar sobre la violència masclista. «No em toques el whatsapp» es podrà visitar del 10 al 16 d'abril a la Casa de la Joventut.

 

Aquesta iniciativa té com a objectiu que els joves, a través de fotografies i el material didàctic exposat, es sensibilitzen i d'aquesta manera evitar actituds violentes contra les dones i promoure valors a favor de la convivència, l'educació i el respecte. L'exposició compta amb la presència d'Elena Criado (agent d'Igualtat de l'Ajuntament), encarregada de guiar i explicar l'alumnat dels tres instituts de la localitat tot el contingut exposat.

 

Aquesta proposta busca prevenir els maltractaments contra les dones i rebutjar les conductes masclistes, així com reforçar la sensibilització social sobre la realitat que pateixen moltes dones i denunciar qualsevol manifestació o indici de violència de gènere. La iniciativa està vinculada a la celebració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

L'exposició ha recorregut més de 50 poblacions valencianes i es presenta a través de 20 panells, en els quals s'estructuren imatges que denuncien la violència i es reivindiquen el respecte i la llibertat. L'horari de visita serà de 09.00 a 13.00 hores i els instituts poden concertar visites d'una hora de durada.

 

Notícia publicada el 03 de Abril de 2018

Font: Font Pròpia

Volver