La Vila Joiosa prepara el II torneig de cartes de ‘La Fallera Calavera’ en la programació del Nou d’Octubre

  
 

 

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat el II torneig ‘La Fallera Calavera’ dins la programació del Nou d’Octubre. La batalla de cartes tindrà lloc el pròxim 9 d'octubre a partir de les 17.00 hores a la Casa de la Joventut.

 

‘La Fallera Calavera’ és un joc de cartes, creat per Enric Aguilar, en el qual cada jugador ha de reunir cinc ingredients per a cuinar una paella. Cadascuna de les cartes inclou elements propis i característics de la cultura valenciana. Aquest segon torneig celebrat en el municipi compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, la Regidoria de Joventut i el joc de cartes.

 

«Esperem que els joves vilers s'animen a participar en aquest torneig, que pretén ser una vesprada de diversió amb jocs d'estratègia tradicionals com són les cartes, a més de donar a conéixer elements, personatges i històries característiques de cadascun dels municipis de la nostra comunitat autònoma», ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

Les inscripcions al torneig es poden realitzar des de hui, 4 d'octubre, fins al dimarts que ve, 9 d'octubre, en les instal·lacions de la Casa de la Joventut.

 

 

Notícia publicada el 04 de Octubre de 2018

Font: Font Pròpia

Volver