La Vila Joiosa programa activitats per a Halloween i Tots Sants

  
 

 

Les regidories de Joventut, Cultura i Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa celebraran la festivitat de Halloween un any més amb activitats destinades al públic infantil i juvenil. A més, Vilamuseu ha preparat visites especials amb temàtica de mort.

 

Les diverses accions començaran el dia 30 d'octubre amb el ‘Passatge del Terror’ que tindrà lloc en la Llar del Pensionista de 20.30 a 23.30 hores. Aquesta activitat, destinada a joves de 12 i 30 anys, ha tingut molt d'èxit i ha cobert ja totes les seues places, que eren gratuïtes.

 

La vesprada del 31 d'octubre estarà destinada principalment als xiquets amb festa al carrer. El barri de l'Ermita i el parc de la Barbera tindran música, inflables i tallers terrorífics. Les activitats seran de 17.00 a 20.00 hores.

 

A més, durant el pont de Tots Sants, Vilamuseu oferirà visites guiades especials a l'exposició ‘Tresors de la Vila Joiosa’. En aquestes s'explicaran les creences que tenien sobre la mort, del viatge que recorre l'ànima fins al més enllà, els ritus funeraris i el significat dels aixovars mortuoris de les cultures de l'antiguitat de les quals hi ha restes arqueològiques, especialment dels fenicis, egipcis, grecs, ibers i romans. Les visites seran dijous i diumenge a les 13.00 hores i divendres i dissabte a les 12.00 hores.

 

 

Notícia publicada el 26 de Octubre de 2018

Font: Font Pròpia

Volver