Conferència: Carl Friedrich Gauss: Algunas aplicaciones de su obra en nuestra vida cotidiana

Carls Friedich Gauss va ser un matemàtic, astrònom i físic alemany considerat per molts com un dels matemàtics més notable i influent de tots els temps. Aplicacions d’algunes de les seues contribucions ens envolten cada dia. Si voleu saber més, no falteu a la confèrencia el pròxim dijous 10 de maigImagen que acompaña la notícia

Per aquest últim trimestre escolar, el Projecte Vilamàtiques porta la conferència “Carl Friedrich Gauss. Algunas aplicaciones de su obra en nuestra vida cotidiana” que ens oferirà Mariola Molina, professora titular de la Universitat d’Alacant. El matemàtic alemany Carl Friedrich Gauss es considerat per molts com un dels matemàtics més important de tots els temps. En aquesta conferència repassarem alguns dels aspectes de la vida de Gauss, de la seua obra i d’alguna de les aplicacions que utilitzem diàriament.

Al finalitzar la conferència, que tindrà lloc el pròxim dijous 10 de maig a les 19 hores al Saló D. Pedro (la Barbera), també farem entrega dels premis del III Concurs de Contes Xifrats. Concurs en el que podia participar qualsevol persona interessada i que tractava de jugar amb les xifres i les lletres.

Notícia publicada el 07 de Maig de 2018