19 de Juliol de 2024

La Vila Joiosa disposa de 3 zones d'aparcaments dissuasius durant tot l'any

Les noves àrees d'aparcament ofereixen una capacitat per a uns 1.000 vehicles i s'ubiquen al carrer Cervantes, al carrer Diputada Ángela Llinares i al Camí Vell de València.

Categoria: Mobilitat Urbana.

19 de Juliol de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa reparteix contenidors de recollida selectiva a les companyies festeres per facilitar el reciclatge dels residus generats a les casernes durant les festes de Moros i Cristians

La regidoria d'Escena Urbana ha repartit contenidors grocs per al reciclatge d'envasos lleugers, contenidors blaus per al reciclatge de cartró i un bidó per dipositar l'oli usat a les cuines dels quarters.

Categoria: Escena Urbana, Festes, Medi Ambient.

18 de Juliol de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa convoca la 38a edició del Premi de Narrativa a Valencià Felipe Ramis

El termini d'inscripció per participar al certamen literari és obert des d'avui fins al dia 10 de setembre.

Categoria: Cultura.

18 de Juliol de 2024

El Ple aprova per unanimitat mostrar el rebuig a la modificació de la piscifactoria i sol·licitar a la Generalitat el canvi d'ubicació davant del litoral viler

El Ple també ha aprovat per unanimitat l'adhesió de la Vila Joiosa al conveni entre la Generalitat Valenciana i la FVMP pel qual es promouen habitatges socials, com els que estan previstes construir en una parcel·la al costat del col·legi públic Gasparot.

Categoria: Òrgans de Govern.

18 de Juliol de 2024

El castell de les festes de Moros i Cristians instal·lat a la platja és el projecte contractat i signat per l'anterior equip de govern local

L'anterior regidor socialista, Isabel Perona, va contractar una empresa per construir el nou castell que no va estar finalitzat a les festes de l'any passat i la seva construcció ha finalitzat aquest any amb el disseny i pressupost previst per l'anterior equip de govern local.

Categoria: Festes.

17 de Juliol de 2024

Avancen les tasques de la construcció de la coberta de les Termes d'Allon amb la realització de perforacions sobre la superfície base de l'estructura

Les perforacions micropilotatges sobre la superfície de les Termes d'Allon s'executaran fins al 2 d'agost i el so pot resultar molest als veïns.

Categoria: Patrimoni Històric.

17 de Juliol de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa i l'associació de comerciants Vilacomerç signen un conveni de col·laboració per promoure el comerç local

L'Ajuntament dota de 6.500 euros l'associació de comerciants per organitzar activitats al llarg de l'any que dinamitzen el teixit empresarial i comercial del municipi.

Categoria: Comerç.

16 de Juliol de 2024

La Vila Joiosa celebra la festivitat de la Mare de Déu del Carme amb la típica processó marinera davant de la costa

Centenars de veïns participen a la missa ia la processó marinera en honor a la patrona dels homes i dones del mar.

Categoria: Festes, Pesca.

16 de Juliol de 2024

La Junta de Govern Local aprova la segona ampliació del contracte del servei de neteja i recollida de residus urbans

Aquesta modificació del servei comporta la incorporació de 25 operaris més a la plantilla i noves tasques, així com l'ampliació del servei a la totalitat de zones del municipi i l'adquisició de 200 contenidors nous de càrrega lateral.

Categoria: Escena Urbana.

15 de Juliol de 2024

Augmenta el nombre de socorristes que vetllen per la seguretat de les platges de la Vila Joiosa

L'equip de vigilància i salvament i la Policia Local han fet un simulacre de socorrisme aquest matí a la platja centre per comprovar l'eficàcia del protocol d'actuació davant d'una emergència.

Categoria: Platges, Turisme.