La Biblioteca Cristóbal Zaragoza adequa les seues taules d'estudi amb connexions per a dispositius mòbils i portàtils

La sala d'estudi romandrà tancada del 24 al 26 d'agost per dur a terme aquesta instal·lació, sense afectar el serveis de préstec i devolució d'exemplars de la Biblioteca Municipal en l'horari habitual d'estiu.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de La Vila Joiosa té previst tancar la sala d'estudi de la Biblioteca Municipal Cristóbal Zaragoza del 24 al 26 d'agost per a instal·lar endolls en les taules de la seua sala d'estudi.

Aquesta actuació suposa una millora en les infraestructures de la Biblioteca Municipal. Una acció que "atén una de les demandes més reiterades en les enquestes de satisfacció de les persones usuàries de la sala d'estudi", explica l'edil de Biblioteca de la Vila Joiosa, Xente Sebastià.

La dotació d'endolls en les taules de la sala d'estudi és una mesura que facilitarà als usuaris la connexió d'equips informàtics portàtils i dispositius mòbils, adequant la sala d'estudi de la Biblioteca Cristóbal Zaragoza a les necessitats de les seues usuàries.

La sala d'estudi romandrà tancada durant aquests tres dies, però la Biblioteca Municipal romandrà oberta en el seu horari habitual d'estiu, ja que els serveis de préstec i devolució d'exemplars estaran plenament operatius durant els dies que dure aquesta actuació.

Imagen que acompaña la notícia

Noticia publicada el 20 de Agosto de 2020