La Vila Joiosa ajorna el Ple de gener per coincidir la convocatòria amb Fitur

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat en el Ple extraordinari realitzat hui l'ajornament del Ple ordinari del mes de gener i les comissions informatives.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat en el Ple extraordinari realitzat hui l'ajornament del Ple ordinari del mes de gener i les comissions informatives. El consistori va establir a l'inici de la legislatura que els plens se celebrarien el tercer dijous de cada mes i les comissions informatives tindrien lloc en diversos dies durant la setmana anterior al Ple. L'Ajuntament ha considerat no mantenir aquestes dates durant el mes de gener per la coincidència amb la celebració de la Fira Internacional del Turisme de Madrid, Fitur.

 

Fitur se realitza aquest any entre el 20 i el 24 de gener, cita a la qual acudix l'Ajuntament de la Vila Joiosa per promoure la localitat. En concret, l'alcalde, Andreu Verdú, i la regidora de Turisme, Marta Sellés, representaran la Vila Joiosa en aquesta cita turística durant el dia de la Comunitat Valenciana, 21 de gener, data prevista per al Ple. La proposta de canvi de dates ha estat aprovada per unanimitat.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Gener de 2016