El IX Campionat La Vila Slot començarà el proper 7 de gener

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La IX edició del Campionat la Vila Slot Trofeu Costa Blanca començarà el proper 7 de gener a les 16.30 hores al pavelló Maisa Lloret. Aquesta competició està organitzada pel club La Vila Slot i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Esports.

 

El IX Campionat La Vila Slot Trofeu Costa Blanca es desenvoluparà en huit proves diferents al llarg de l'any. La primera serà la del proper 7 de gener i les pròximes tindran lloc el 4 de febrer, 4 de març, 6 de maig, 3 de juny, 2 de juliol, 1 octubre i 11 de novembre.

 

La prova, per la qual es muntaran cinc trams Ninco en asfalt, es desenvoluparà en les categories SNTG, SNRALLYE, SNCLÀSSIC, N i N CLÀSSIC. Els cotxes de xassís tresd correran englobats en les categories respectives d’acord amb el reglament CRR. La inscripció romandrà oberta fins a les 00.00 hores del dia anterior a l’enllaç següent: http://slotlavila.mforos.com/1229603/12860684-1-rally-ix-campeonato-la-vila-slot-2017-trofeo-costa-blanca/.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 de Gener de 2017