L'Ermita es prepara per celebrar les seues festes tradicionals en honor a Sant Antoni Abat

El barri de l'Ermita de la Vila Joiosa es prepara un any més per la celebració de les seues festes tradicionals en honor a Sant Antoni Abat. Les celebracions, que tindran lloc el cap de setmana del 14 i 15 de gener, estan organitzades per la Comissió de Festes de l'Ermita amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Una despertà amb coets, toc de campanes i música de dolçaina i tabalet, a càrrec de la colla els Valerios, donarà el tret de sortida d'aquestes festes el dissabte 14 de gener a les 08.30 hores. Una vegada tot el barri estiga en peu, a les 10.30 tindrà el lloc un esmorzar popular. Després d’aquest els veïns i visitants podran gaudir d'una exhibició de doma a càrrec de Rubén Carillo. El grup de danses Centener ballarà a les 12.30 hores a la plaça.

 

La benedicció tradicional dels animals es realitzarà a les 16.00 hores a la porta de l'església, tots els vilers que ho desitgen podran portar a les seues mascotes. Després de la benedicció se celebrarà un concurs caní amb la col·laboració de SPAV. A les 17.30 tindrà lloc la santa missa amb la benedicció dels típics rotllets de Sant Antoni. Després de la missa s'oferirà una xocolatada amb bunyols de carabassa.

 

Les festes continuaran el diumenge 15 amb una altra despertà a les 08.30 hores a càrrec dels Valerios. A les 11.00 hores està programada la santa missa i a les 12.00 hores la solemne processó del sant. Les festes finalitzaran amb la tradicional desfilada de carrosses que començarà a les 13.00 hores. En aquesta desfilada es repartiran els tradicionals rotllets de Sant Antoni.

 

«Un any més es celebren les tradicionals festes de Sant Antoni Abat a l'Ermita, un cap de setmana de convivència veïnal i tradició al qual espere s'unisquen molts veïns de la Vila Joiosa abillats amb el típic brusó" ha comentat Marta Sellés, regidora de Festes.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 de Gener de 2017