L'Ajuntament sol·licitarà ajudes per a la recuperació de les zones afectades per les pluges

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa està preparant un expedient de sol·licitud d'ajudes a la Diputació Provincial d'Alacant per fer front als danys produïts per les pluges del passat mes de desembre.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany; el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis; i l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, van visitar ahir les zones afectades per les intenses pluges del passat mes de desembre per poder avaluar els danys i elaborar un expedient de sol·licitud d'ajudes a la Diputació que va posar en marxa fa unes setmanes un programa de suport per a esmenar les incidències del temporal.

 

Entre les zones visitades pels edils destaca la platja del Bol Nou que, després de les pluges, es troba en molt mal estat ja que els seus camins s'han deteriorat i els marges s'han caigut; per la qual cosa necessiten d’una intervenció per a la seua reposició que vetle per la seguretat dels ciutadans. A més, s'han detectat deterioraments en el camí que va a l'hospital o la zona del berenador de l’embassament. En general, els danys causats per la pluja han estat la caiguda de marges i el mal estat en què s'han quedat alguns camins.

 

«Les pluges de gran intensitat com les sofertes fa unes setmanes sempre ocasionen destrosses i desperfectes, sobretot a les zones per les quals flueix l'aigua amb més intensitat. Per això hem iniciat un expedient d'avaluació per a poder esmenar tna prompte com es puga els danys causats per la pluja. Per això demanarem ajuda a la Diputació Provincial, com s'està realitzant en altres localitats afectades, i esperem poder arreglar-ho com més aviat millor» ha declarat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 de Gener de 2017