L'agència de viatges Canalejas i Pepa Esquerdo guanyadors del VII Concurs de Betlems de la Ciutat de la Vila Joiosa

El Saló de plens de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha celebrat aquest matí l'acte de lliurament de premis del VII Concurs de Betlems de la Ciutat de la Vila Joiosa, organitzat per la Regidoria de Festes i Comerç de la localitat.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El guanyador en la categoria de comerç ha estat Isabel Segrelles Vaello amb el pessebre instal·lat a l'agència de viatges Canalejas. En la categoria individual-familiar, la premiada ha estat Pepa Esquerdo Llorca. A més, el jurat ha atorgat una menció especial a José Santacreu Perales. Els guanyadors han rebut un trofeu en forma de palmera elaborat per l'Associació Pessebrista de la Vila.

El jurat estava compost per Jaume Vaello, president Associació Pessebrista; Ana Mari Llinares, presidenta Associació Ames de Casa, Consumidors i Usuaris; Luisa Corrales, Associació Pessebrista, i Maite Soriano, tècnica de Comerç, en qualitat de secretària. El recorregut per avaluar els pessebres es va efectuar la vesprada del dia 3 de gener.

«Voldria agrair la participació en aquest certamen que espere vaja creixent any rere any i felicitar els guanyadors que han realitzat una gran tasca amb els seus pessebres» ha declarat Marta Sellés, regidora de Festes i Comerç.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Gener de 2017