Serveis Tècnics el nou enllumenat al carrer Doctora Damiana Zaragoza i Zaragoza i a la Costera Pastor

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Serveis Tècnics de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha iniciat l'any amb la instal·lació de nous enllumenats en dues zones de la ciutat que es trobaven amb deficient il·luminació. Amb aquesta actuació es millora la seguretat dels ciutadans.

 

La primera de les instal·lacions d'enllumenat s'ha dut a terme al carrer Doctora Damiana Zaragoza i Zaragoza a l'alçada de l'escola d'infantil del Mare Nostrum, aquest tram de carrer estava sense enllumenat pel fet que en l'any 2005 es van retirar els fanals, per poder realitzar les excavacions arqueològiques d'unes termes romanes i forns de ceràmica d'època ibèrica, i l'Ajuntament no les va reposar en el seu moment.

 

A més, els Serveis Tècnics costat de la UTE Pavasal-Sice s'han instal·lat enllumenat en un carreró que uneix el carrer Colón a l'altura de la Costera Pastor amb el Camí Vell de València. Aquest enllumenat, normalitzat i que compleix amb tots els requisits tècnics legals, permetrà els veïns poder accedir als seus habitatges amb seguretat, com havien demandat.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Gener de 2017