Peter Pan arriba al Teatre Auditori la Vila Joiosa

La companyia de teatre, Saga Producciones, realitza una adaptació d'aquesta obra infantil sota la direcció de Paco Iváñez.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La coneguda obra literària infantil, Peter Pan, es representarà el pròxim 28 de gener al Teatre Auditori la Vila Joiosa de mà de la companyia de teatre, Saga Producciones dirigida per Paco Iváñez. Des de les 18.00 hores els més petits podran gaudir de l'adaptació per a teatre que realitzen aquests actors on Peter Pan fa somiar tant a nens com a grans.

 

Peter Pan ha crescut, s'ha oblidat de qui va ser quan era nen, de volar, de riure, de jugar. Ara és un famós home de negocis, Peter Baning. El capità Garfi vindrà fins casa de l'àvia Wendy a segrestar a la filla de Peter, Maggie. D'aquesta manera s'aconseguirà que Peter torni al Més Enllà per rescatar-la. Campaneta i els Nens Perduts s'encarregaran de fer recordar a Peter, posar-lo en forma per "La batalla final" i així recuperar de les mans de Garfi i els Pirates a la seua filla Maggie.

 

Les entrades es poden comprar a la taquilla del Teatre Auditori els dimecres i divendres de 17 h a 20 h, els dijous de 10 h a 14 hores i una hora abans de l'actuació. També en Instanticket. El preu són 6 euros.

 

Per a la regidora de Cultura, Mª de los Ángeles Gualde, «la programació que tenim aquest any preparada per al Teatre Auditori ha estat pensada perquè es puga gaudir en família. Peter Pan és un clàssic que agrada a tots i que esperem que siga tot un èxit».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 24 de Gener de 2017