L'Ajuntament de la Vila Joiosa demana al Servei de Costes d'Alacant que adopte les mesures oportunes per a la reparació de danys a les platges de la localitat produïts pel temporal

A petició de les regidories de Platges i Medi Ambient, el Servei d'Inspecció municipal ha realitzat una inspecció ocular per determinar totes les destrosses que ha produït el fort temporal

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de les regidories de Platges i Medi Ambient, ha enviat un escrit al Servei de Costes d'Alacant per a demanar-los que «adopten les mesures oportunes per a la reparació dels danys» a les platges de la localitat produïts pel temporal de fa una setmana. Prèviament, les dues regidories van sol·licitar al Servei d'Inspecció municipal la realització d'una inspecció ocular que acabarà i enumerarà les destrosses que s'han produït al municipi.

 

D'aquesta manera, l'informe remès al Servei de Costes d'Alacant detalla els danys que s'han produït a la platja del Bol Nou, on hi ha despreniments al penya-segat que han produït el trencament de la malla protectora i els fragments han envaït la platja. També en aquesta zona hi ha destrosses importants en els accessos a la platja, a les instal·lacions de rentapeus, entre d'altres. A més, a la platja del Paradís s'han detectat danys en l'escullera al costat del càmping i a la platja del Torres hi ha desperfectes en el paviment, instal·lacions i arbratge, entre d'altres.

 

El regidor de Platges i Medi Ambient ha assenyalat que «és de vital importància que el Servei de Costes d'Alacant tinga constància de tots els danys que han patit les platges a la Vila Joiosa, ja que són de la seua competència, i actuen tan ràpid com puguen».

 

Segons l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, «les platges de la Vila Joiosa són una part important del nostre patrimoni turístic, és la nostra targeta de visita per als milers de turistes que ens visiten any rere any i, per això, és imprescindible que es facen tna prompte com es puguen les obres oportunes per tornar a posar a punt les nostres platges».

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Gener de 2017