Posada en marxa de l'enllumenat exterior en els camins públics Foradà, Secanet, Mediasses i Alcocons de la Vila Joiosa

L'acta de recepció que dóna per finalitzades les obres l'ha signat hui el regidor de Serveis Tècnics i el diputat d'Emergències en presència de l'alcalde del municipi

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Els camins públics Foradà, Secanet, Mediasses i Alcocons ja tenen en funcionament l'enllumenat exterior que ha finançat la Diputació Provincial d'Alacant en un 65 % i l'Ajuntament de la localitat, que ha col·laborat en un 35%, d'un pressupost total de 429.165,90 euros.

 

L'acta de recepció que dóna per finalitzades les obres l'ha signat hui el regidor de Serveis Tècnics, Pascal Amigo i el diputat d'Emergències, Jaume Lloret, en presència de l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú. També han assistit a l'acte, els regidors d'Urbanisme, Jaume Ramis i de Medi Ambient, Pedro Alemany.

 

Les obres realitzades per TECOPSA i dirigides per Azigrene Consultores han suposat la col·locació de 219 llums led, majoritàriament d'entre 37 i 55 W, excepte dos de 74 W. També s'han instal·lat 5 quadres de comandament. La nova instal·lació suposarà un estalvi energètic del 65 %, ja que es passarà d'un consum anual estimat de 8.600 euros a un consum de 3.100 euros aproximadament.

 

Per al regidor de l'àrea, Pascal Amigo, «aquest projecte ha estat molt important per al nostre municipi, ja que comporta donar un servei de llum a unes zones que tenien molts problemes. Hem treballat molt bé amb la Diputació, s'ha creat un equip molt bo i espere que prompte puguem seguir col·laborant en altres projectes, ja que hi ha altres zones de la Vila Joiosa que també necessiten millorar l'enllumenat», ha matisat el regidor.

 

Per la seua banda, l'alcalde de la Vila Joiosa, no ha volgut faltar a aquest acte perquè «és una bona notícia per als veïns i veïnes que haguem pogut, juntament amb la Diputació, solucionar el greu problema d'il·luminació que tenien aquestes zones».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Gener de 2017