Diputats de les Corts Valencianes visiten la Vila Joiosa i es reuneixen amb el sector turísticDiputats de les Corts Valencianes visiten la Vila Joiosa i es reuneixen amb el sector turístic

Els diputats de les Corts Valencianes, Noelia Hernández i Manuel Pineda, han visitat hui la Vila Joiosa per reunir-se amb l'Equip de Govern i recollir les demandes del municipi. A més, han mantingut una trobada amb el sector turístic.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Equip de Govern ha rebut els diputats i els han traslladat les principals demandes del municipi per al Consell. Els regidors han preguntat als diputats per l'ampliació de l'Hospital, la instal·lació de la cambra jutjat a la Vila Joiosa o pel Pla per a l'eliminació de barracons.

 

Després d'aquesta reunió, s'ha mantingut una trobada amb els hotelers de la localitat en què els diputats han exposat el treball que s'està realitzant amb la nova llei de turisme, oci i hospitalitat que promou la Generalitat. Els diputats han instat els empresaris a participar de la redacció d'aquesta llei amb les seues propostes. Els hotelers, per la seua banda, han sol·licitat als diputats una major regularització en els allotjaments i un impuls de les noves tecnologies.

 

L'Equip de Govern i els diputats s'han desplaçat després a Solgarden, on s'ha mantingut una reunió per conéixer l'important projecte de clúster de salut que està en tràmits. Tant Manuel Pineda com Noelia Hernández han mostrat un interès especial per aquest projecte i s'han compromès a traslladar-lo al president de la Generalitat per estudiar-lo en profunditat.

 

«La visita de diputats autonòmics és molt positiva, ja que podem traslladar de primera mà les inquietuds que té el municipi, i en aquesta ocasió tractar amb deteniment un sector tan important com és el turisme. Voldria agrair la Generalitat l'interès depositat a la Vila Joiosa, ja que és molta la faena per fer, però les diverses conselleries es troben del nostre costat i, poc a poc, estem veient resultats» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Gener de 2017