El grup de teatre 'POS-ESO' estrena l'obra de teatre ‘El método Grönholm’ a la Vila Joiosa

Part dels beneficis obtinguts a taquilla seran destinats al Col·legi d'Educació Especial el Secanet

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El grup de teatre 'POS-ESO' de la Nucia estrenarà a Villajoyosa l'obra de teatre El método Grönholm el pròxim 3 de febrer, a les 19.00 hores, a l'Auditori del Centre Social Llar del Pensionista. Aquesta representació té un caràcter benèfic, ja que part dels beneficis obtinguts per la venda d'entrades seran destinats al Col·legi d'Educació Espacial el Secanet. L'entrada té un cost de 5 euros.

 

La directora del grup de teatre 'POS-ESO', Alícia Corral ha realitzat l'adaptació de l'obra El método Grönholm, en la qual s'explica com un grup de persones es presenten a una reunió per a selecció de personal d'una important empresa que utilitzarà un sistema gens convencional per realitzar el procés selectiu. La combinació de moments dramàtics amb altres còmics fa que siga una representació que enganxa des del principi fins el final.

 

Els actors Mica Vico, Juanpe González, Cristina García, Javi Ruiz i Quique Gil donen vida als personatges d'aquesta trama complexa que intentaran aconseguir un lloc de treball molt demandat i molt anhelat per tots.

 

Aquest grup ha representat obres com Fando y Lis de Fernando Arrabal, El príncipe del calcetín mojado de Manuel Sánchez o Cartas inesperadas, una obra escrita per la directora Alicia Corral.

 

La regidora de Cultura, M. de los Ángeles Gualde, ha volgut fer una crida a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes de la Vila Joiosa, ja que "a més de ser una obra de teatre de gran qualitat, una part de la recaptació es destinarà a poder finançar diferents activitats que es realitzen en el col·legi Secanet de la Vila Joiosa».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 30 de Gener de 2017