L'Ajuntament rep els campions del món d'ornitologia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el regidor d'Esports, José Ramón Uclés, han rebut hui a l'Ajuntament als campions del món i d'Espanya d'ornitologia, els vilers José Vicente Mora Soriano, Francisco Arabí Muñoz i José Antonio Llinares Mayor.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

José Vicente Mora Soriano s'ha proclamat campió d'Espanya i del món, té dos subcampionats d'Espanya i del món i dos bronzes; cada un en una categoria de les diferents disputades al 65 Campionat Mundial d'Ornitologia celebrat a Roquetas de Mar El viler competia amb ocells de la raça llarguet.

En aquest campionat, que ha reunit uns 26.000 ocells, s'ha proclamat subcampió del món i Espanya el també viler Francisco Arabí Muñoz, amb un altre ocell de la raça llarguet. Finalment, José Antonio Llinares Mayor s'ha proclamat també campió d'Espanya i del món amb un ocell de la raça rizado fiorino.

L'alcalde i el regidor d'Esports han volgut felicitar els tres campions vilers i els ha animat a continuar amb la tasca de cria d'ocells. "¡«És per a nosaltres un orgull que el nom de la Vila Joiosa siga conegut entre els amants de l'ornitologia de tot el món pels èxits dels nostres vilers» ha comentat José Ramón Uclés.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 31 de Gener de 2017