Joventut organitza un curs d'internet i signatura digital

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat un curs d'internet i de signatura digital dirigit als joves de la localitat. El programa del curs consta de 10 sessions en què s'explicarà l'internet explorer 11, l'ús del navegador Google, l'obtenció i els usos de la signatura electrònica, els certificats penals, l'esborrany de la declaració de la renda, les diverses seus electròniques i com sol·licitar el certificat de vida laboral a través de la xarxa.

 

El curs es realitzarà del 16 de febrer al 21 de març a la Llar del Pensionista en horari de dimarts i dijous de 19.00 a 21.00 hores. El preu serà de 20 euros i per inscriure’s es pot acudir a la Casa de la Joventut o enviar un correu electrònic a joventut@villajoyosa.com.

 

«L'ús d'internet va molt més enllà de l'oci o la faena, és també una eina important per a realitzar tràmits amb l'Administració. Per això hem organitzat aquest curs que ensenyarà el maneig de la xarxa, la creació de la signatura electrònica i la tramitació de documents en les diverses seus electròniques» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Joventut.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 06 de Febrer de 2017