El viler David Pérez, tercer classificat en el Campionat d'Espanya Masculí de Gimnàstica Rítmica, visita l'Ajuntament de la Vila Joiosa

L'alcalde Andreu Verdú i els regidors d'Esport i Trànsit han rebut el petit esportista, juntament amb la seua família i l’entrenadora

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, juntament amb els regidors d'Esport, José Ramón Uclés, i de Trànsit, Jaume Ramis, han rebut hui l'esportista viler, David Pérez, que va aconseguir la tercera classificació en el Campionat d'Espanya Masculí de Gimnàstica Rítmica que es va celebrar a Valladolid el passat mes de novembre.

 

Amb tan sols 11 anys, aquest esportista viler es va classificar en segona posició en la modalitat de cordes i maces i en la tercera en mans lliures, i va aconseguir un tercer lloc en la classificació general per tercer any consecutiu.

 

David Pérez va començar a practicar aquest esport quan només tenia 5 anys i ara dedica més de 12 hores d'entrenament a la setmana. El seu pròxim objectiu serà el pròxim campionat d'Espanya, que se celebrarà al juny i on ja participarà en la categoria d'Infantil.

 

Tant l'alcalde de la Vila Joiosa, com els regidors, li han transmès el seu suport total des de l'Ajuntament del municipi i l'han animat perquè aconseguisca molts èxits en la seua carrera esportiva.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 de Febrer de 2017