La Vila Joiosa acull una de les trobades '# Optimitza17' organitzades per l'àrea de Família i Ciutadania de la Diputació Provincial d'Alacant

La jornada tindrà lloc el 16 de febrer a l'Auditori de la Llar del Pensionista

Facebook logo    Twitter logo

El municipi de la Vila Joiosa serà el pròxim 16 de febrer, un dels 6 llocs seleccionats per la Diputació Provincial d'Alacant per a desenvolupar les trobades «# Optimitza17» organitzades per l'Àrea de Família i Ciutadania de l'entitat provincial. La jornada tindrà lloc a l'Auditori de la Llar del Pensionista des de les 9.30 fins a les 13.15 hores.

 

Durant aquest mes de febrer, aquestes trobades s'han desenvolupat amb anterioritat en Sant Joan d'Alacant, Redován i Dénia i, després de la Vila Joiosa, es realitzarà a Novelda i a Castalla.

 

Aquest projecte tracta d'unir sinergies entre els diversos ajuntaments i la Diputació Provincial per a millorar la coordinació interinstitucional. Aquesta iniciativa va adreçada, per tant, a polítics com també als tècnics de diverses àrees, sobretot de Família, Igualtat i Joventut.

 

En primer lloc, la trobada començarà amb una exposició dels resultats d’«# Optimitza16». Seguidament, es realitzaran diverses exposicions sobre les polítiques d'Igualtat, Família i Joventut a la Diputació Provincial i es recolliran les diferents propostes, suggeriments o demandes municipals.

 

Tant la regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, M. de los Ángeles Gualde, com la d'Igualtat, Pilar Baigorri, han volgut destacar la importància que el consistori i els seus tècnics tinguen informació totalment actualitzada dels programes i activitats que es desenvolupen des de la Diputació Provincial i també que es tinga la possibilitat de realitzar demandes a aquesta institució de manera directa en aquestes àrees.

Notícia publicada el 14 de Febrer de 2017