L'Ajuntament de la Vila Joiosa prepara una recepció popular a l'esportista viler Felip Orts, després del seu segon lloc en el Campionat del Món de Ciclocròs

L'acte tindrà lloc el pròxim 20 de febrer, a les 20.00 hores, a la finca la Barbera

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Esport, està preparant una recepció popular per a l'esportista viler Felip Orts que torna del Campionat del Món de Ciclocròs Sub-23 amb la medalla de plata. Aquest acte tindrà lloc el pròxim 20 de febrer, a les 20.00 hores, a la finca la Barbera, on el mateix Felipe Orts sortirà al balcó per saludar tots els veïns i veïnes de la localitat que vagen a donar-li la benvinguda.

 

Felipe Orts ha aconseguit fer història no només a Villajoyosa, sinó en l’àmbit nacional, ja que només hi ha quatre precedents espanyols en els mundials, una medalla de plata en categoria amateur en 1970 i tres medalles júnior el 1996.

 

Recepció oficial a la Llar del Pensionista

 

A més, el dia 24 de febrer, a les 20.00 hores, a la Llar del Pensionista tindrà lloc la recepció oficial en què participaran autoritats provincials i municipals i també els diferents patrocinadors. Aquest acte també donarà per finalitzada la temporada de l'equip de ciclocròs Ginestar-Delikia.

 

Aquest acte commemoratiu serà d'entrada lliure, però amb aforament limitat, amb la qual cosa, totes les persones que vulguen assistir-hi hauran de recollir l’entrada a partir del dia 20 de febrer en la Regidoria d'Esport, situada al Poliesportiu Marta Baldó, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 17 a 19.30 hores.

 

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, ha afirmat que «és per a nosaltres un veritable honor organitzar una recepció popular per a Felipe Orts. El nostre esportista viler es mereix el reconeixement tant del consistori com dels veïns i veïnes de la localitat», ha conclòs Uclés

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Febrer de 2017