Més de 400 persones reben l'esportista viler Felipe Orts, després del seu segon lloc en el Campionat del Món de Ciclocròs

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Més de 400 persones es van reunir ahir a la Finca la Barbera de la Vila Joiosa per rebre a Felipe Orts, que tornava del Campionat del Món de Ciclocròs sub-23 en el qual va obtenir la medalla de plata. L'acte popular, organitzat per la Regidoria d'Esports, va estar ple de moments emotius. L'esportista va poder compartir una estona amb els seus veïns i els aficionats al ciclisme i no va dubtar a signar autògrafs i fotografiar-se amb els presents.

 

Després aquesta rebuda va tenir lloc l'acte institucional i de fi de temporada de l'equip Ginestar Delikia a la Llar del Pensionista. L'acte, que va omplir el centre social, va ser seguit pels aficionats que no van poder assistir-hi a través d'una pantalla situada fora de la Llar.

 

El regidor d'Esports de la Vila Joiosa, José Ramón Uclés, va obrir aquest homenatge a Felipe Orts i va relatar els nervis que havien sentit tots els vilers mentre veien la retransmissió del campionat «sentim la teua medalla com la nostra i tots els vilers desitgem que aquesta medalla no siga més que el principi de molts èxits i una pròspera carrera», va comentar l'edil que va voler també agrair els patrocinadors perquè se celebrara l'acte de final de temporada a la Vila.

 

Després de la intervenció d'Uclés va arribar la primera sorpresa per a Orts: Vilamuseu ha decidit posar el seu nom a una de les seues peces, en concret, a un trípode realitzat a torn amb decoració pintada de l'època fenícia, que va ser localitzat a la necròpolis de les Casetes. Aquest trípode passarà a denominar-se Bol trípode Fenici Felipe Orts.

 

Un parell d'emotius vídeos van recórrer la carrera esportiva de Felipe Orts que des de la infància pràctica el ciclisme. Felipe va pujar a l'escenari i va voler agrair el suport rebut. «Gràcies als meus patrocinadors, a la meua família, a l'Ajuntament de la Vila Joiosa i a tots els vilers pel seu suport constant i per organitzar aquest acte» va dir l'esportista que, com a record i agraïment, va voler fer entrega d'un quadre amb la reproducció del mallot de campió de Espanya a tots els seus patrocinadors i a l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

L'acte va finalitzar amb la intervenció de l'alcalde, Andreu Verdú, que va destacar que Felipe Orts «és un dels nostres esportistes més premiats en aquest moment». L'alcalde va declarar que «l'Ajuntament i tot el poble de La Vila vol mostrar el seu suport i transmetre-li els millors desitjos per a les pròximes competicions, esperem poder repetir aquest acte totes les vegades que siguen necessàries». L'alcalde va finalitzar agraint el suport dels patrocinadors de Felipe Orts.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Febrer de 2017