La Regidoria de Medi Ambient commemora el Dia Mundial de la Natura amb la plantació d'un arbre per cada nadó nascut al municipi

Cada arbre portarà una placa identificativa amb el nom del nadó nascut durant 2016 i els dos primers mesos de 2017

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa va a commemorar el Dia Mundial de la Natura amb una activitat molt especial.

 

El diumenge 5 de març es realitzarà una plantació en els voltants de la platja Bol Nou d'un arbre per cada nadó nascut al municipi durant 2016 i els dos primers mesos de 2017. Cada arbre portarà una placa identificativa amb el nom del nadó. Per poder participar en aquesta plantació els pares han hagut de registrar el nadó al consistori, ja que era necessari per poder elaborar aquestes plaques identificatives.

 

El regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany, ha assenyalat que «cada nadó tindrà el seu arbre, amb el seu nom i podrà, al llarg de la seua vida, veure’l créixer. Aquest arbre significa una nova vida que cal cuidar i protegir, com a la nostra naturalesa», va concloure Alemany.

 

El Dia Mundial de la Natura es commemora el 3 de març i no només vol celebrar la bellesa del nostre medi ambient, sinó que és un dia per reivindicar la necessitat de cuidar l'entorn. «Els xiquets des de petits han de saber que la natura és part de la nostra vida i ser respectuosos amb aquesta és una obligació per part de tots», ha conclòs el regidor de Medi Ambient.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 01 de Març de 2017