La Regidoria de Turisme publica un fullet per promocionar les festes de Moros i Cristians

Aquesta publicació està editada en castellà, valencià i anglés

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha publicat un fullet per promocionar la festa de Moros i Cristians de la localitat. La publicació està sufragada per una subvenció de l'Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat Valenciana i està editada en tres idiomes: castellà, valencià i anglés.

 

El catàleg comença amb una introducció on es relata breument la història de les festes i destaca els moments més importants d’aquesta. També, trobem una petita descripció de cadascuna de les companyies de Moros i Cristians de la localitat. Les fotografies ocupen un paper fonamental, ja que la vistositat d'aquestes festes d'Interès Turístic Internacional suposa gran part del seu encant.

 

Segons la regidora de Turisme, Marta Sellés, «les nostres festes són un reclam turístic molt important per al nostre municipi i, per això, és fonamental promocionar-les, donar-les a conéixer i que tothom tant a la província d'Alacant com fora d'aquesta sàpiguen de la seua grandesa».

 

La regidora ha volgut destacar també l'esplèndida tasca de l'Associació Santa Marta en la mateixa organització de les festes, ja que «ells fan que els nostres Moros i Cristians estiguen a l'altura que es mereixen».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 01 de Març de 2017