Una fotografia de la mar i la torre del Xarco, guanyadora de la V edició del Concurs #mostralavila

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La V edició del Concurs de Fotografia Digital #mostalavila va finalitzar ahir amb la decisió del jurat que va atorgar el primer premi a Alfonso Béjar Manda, que va participar amb una fotografia en què lA mar i la torre del Xarco són les protagonistes. El guanyador serà obsequiat amb dos menús per a la clausura de la Mostra de Cuina Marinera que tindrà lloc el pròxim dilluns 13 de març al restaurant Zerca.

 

El segon premi ha estat per a María Teresa Ballester Catalán, amb una fotografia en què es veuen les tradicionals cases de colors, la mar i la lluna plena sobre l'aigua. El seu premi és un dinar o sopar per a dues persones durant la Mostra en un restaurant participant a triar. El tercer premi atorgat ha estat per a Vicente Llorens Llorca, amb una fotografia en blanc i negre en què una dona baixa a la platja. El seu guardó és un lot de productes de la localitat.

 

El jurat del premi va estar format per Antonio Mingot, Victoria Lloret, Francisco José Lloret, Pedro Marcet, Marta Sellés i Jaime Lloret.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Març de 2017