El còctel 'Gin Tonic Aromático', guanyador del VIII Concurs de Cocteleria de modalitat gintònic de la Vila Joiosa

Aquest certamen s'emmarca dins la 17a edició de la Mostra Cuina Marinera

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El VIII Concurs de Cocteleria de modalitat gintònic, emmarcat dins de la 17a edició de la Mostra Cuina Marinera, va tenir lloc ahir al pub T-CLASS de la Vila Joiosa i va proclamar guanyador a Héctor Martínez Poveda, alumne del CdT d'Alacant, amb el còctel 'Gin Tonic Aromático'.

 

El segon premi va recaure en Alberto Cánovas Guerrreo, alumne del CdT de Torrevella amb el combinat 'Tanqueray ice baby'. El premi especial ofert pel pub T-CLASS va ser també per 'Gin Tonic Aromático'.

 

El jurat d'aquest ja consolidat concurs de cocteleria va estar compost per Nuria España, sommelier guanyadora del III Certamen Nacional de Gastronomia, Mar Milà, sòcia directora de Gastronostrum, Toño Palacios, crític gastronòmic, i l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú.

 

El VIII Concurs de Cocteleria de modalitat gintònic de la Vila Joiosa ha estat organitzat un any més pel pub T- CLASS i l'Ajuntament de la Vila Joiosa i s'emmarca dins les activitats paral·leles de la Mostra de Cuina Marinera. Aquest certamen busca fomentar l'aprenentatge i motivar els alumnes d'hostaleria. Els participants van ser estudiants d'alguns dels centres formatius: CdT Alacant, CdT Domingo Devesa de Benidorm, el CdT Alqueria del Duc de Gandia, CdT de Torrevella i l'IES Mediterrània de Benidorm.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Març de 2017