Més 700 persones participen a la Mostra de Vi Mediterrani al Mercat central de la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La 17a edició de la Mostra de Cuina Marinera segueix oferint als veïns i visitants de la Vila Joiosa activitats paral·leles al voltant de la gastronomia. En la vesprada d'ahir va tenir lloc la Mostra del Vi Mediterrani que va reunir més de 700 persones al Mercat central.

 

Aquesta mostra, organitzada per vins Handeland, el Mercat central i l'Ajuntament viler, va comptar amb més de 55 referències de vi del mediterrani espanyol i algun de Ribera del Duero o Galícia. Els assistents van poder tastar aquests vins i degustar les tapes elaborades especialment per a l'ocasió per les parades del Mercat.

 

Com a novetat aquest any es va posar també un lloc de cervesa artesana i un altre de vi de color blau. A més, van assistir els representants de la Denominació d'Origen Alacant i diversos cellerers per explicar de primera mà les característiques dels seus vins. La jornada va estar amenitzada per la música de l'orquestra Gran Babylon.

 

L'entorn del Mercat central ahir estrenava, a més, una nova iniciativa organitzada per Foto Cine La Vila i l'Ajuntament, una exposició titulada Retrospectiva-1. «Treballem per dinamitzar el nostre Mercat i per això hem posat en marxa aquesta exposició que serà la primera de moltes, ja que volem que el Mercat central siga més d'un lloc on trobar els millors productes frescos, un punt de trobada on poder gaudir durant tot l'any d'exposicions i activitats» ha comentat Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Març de 2017