L’Ajuntament de la Vila Joiosa garantirà la rotació en l'estacionament de vehicles en la Cala durant l'estiu

L'objectiu de la Regidoria de Trànsit i Seguretat és fomentar la mobilitat i l'accés als negocis de la zona i de la platja

Facebook logo    Twitter logo

La Regidoria de Trànsit i Seguretat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha començat la tramitació necessària perquè durant els mesos d'estiu en la zona de la Cala millore la rotació en l'estacionament dels vehicles i, per tant, es puga fomentar la mobilitat i el accés als negocis de la zona i de la platja.

 

Des del 15 de juny al 15 de setembre de cada any, la Regidoria de Trànsit i Seguretat té pensat la implantació de 153 places d'aparcament regulat de vehicles que garantiran l'aparcament als visitants. L'horari serà des de les 9.00 fins a les 20.00 hores

 

Les avingudes i els carrers on s'habilitaran aquests aparcaments seran Mariners, Migjorn, Marinada, Llebeig, Rosa dels Vents i Tramuntana. En aquesta última no s'inclouran els dimarts i dissabtes per la instal·lació del Mercat ambulant.

 

L'ampliació de la zona d'estacionament regulat comporta un increment d'ingressos a favor de l'empresa contractista d'un total de 71.342 euros en tres anys. D'aquesta manera, s'està estudiant que aquest augment puga pal·liar el desequilibri acordat en sessió de Junta de Govern Local de 27 d’abril de 2016 amb aquesta empresa per import de 45.007,72 euros i que el sobrant que ascendeix a 30.295 euros puga destinar-se a compensar el desequilibri dels anys 2015 i 2016.

 

Segons el regidor de Trànsit i Seguretat, Jaume Ramis, «hem detectat un problema greu d'aparcament a la zona de la Cala durant l'estiu i, per tant, cal prendre mesures per garantir la rotació de vehicles en la zona que millore l'accessibilitat sobretot en les zones més pròximes a la platja».

Notícia publicada el 13 de Març de 2017