Un centenar de persones assisteixen a la cloenda del 17a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa

El restaurant Zerca ha estat l'encarregat de tancar aquest esdeveniment gastronòmic anual

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Al voltant de 110 persones s'han donat hui cita per a la clausura de la 17a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa. El restaurant Zerca ha estat l'encarregat de tancar aquest esdeveniment gastronòmic que se celebra per aquestes dates tots els anys. Sota el títol "Un viatge al voltant del món de cuina marinera", els assistents han pogut degustar fins un total de 20 especialitats diferents dels sis continents.

 

Els comensals s'han trobat, en arribar al restaurant, set illes emulant els continents: Àsia, Europa, Antàrtida, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àfrica i Oceania. En aquestes s'han pogut degustar diferents plats que representaven els sabors mariners d'aquestes terres, a més d'altres plats que s'han anat traient en safates. El menjar constava també d'unes altres especialitats basades en olis, pans i sals i, com tots els anys, el dolç típic de la localitat de la Vila Joiosa, el xocolate, ha tancat l'acte en diferents formes i postres.

 

Aquest menjar de cloenda de la 17a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa ha concentrat els restaurants participants, les empreses col·laboradores, els patrocinadors i una part de la corporació municipal en un esdeveniment que s'ha convertit en una de les activitats de promoció gastronòmica més importants del municipi.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha volgut agrair a tots els restaurants participants el seu treball durant aquesta setmana per mostrar el gran potencial gastronòmic que té la localitat i, a més, la matèria primera, és a dir, el peix i el marisc de la llotja del municipi.

 

Per finalitzar, com tots els anys, l'alcalde, juntament amb la regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés, han lliurat una placa commemorativa de la Mostra a tots els restaurants participants, organitzadors i col·laboradors.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Març de 2017