La Regidoria de Joventut organitza la VIII Jornada Formativolaboral «Orienta't 2017»

Més de 500 alumnes acudiran del 20 al 23 de març a aquests programes d'orientació dirigits per la Fundació Nova Feina de la Comunitat Valenciana

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat la VIII Jornada Formativolaboral «Orienta't 2017», un programa d'orientació al qual acudiran des del 20 al 23 de març més de 500 alumnes dels tres instituts de la localitat: Malladeta, Marcos Zaragoza i núm. 3. Aquests programes estan dirigits per la Fundació Nova Feina de la Comunitat Valenciana.

 

Les jornades estan orientades a alumnes de 4t d’ESO, programes de Qualificació Professional Inicial i PDC que visitaran la Casa de la Joventut durant aquests dies, amb cites concertades de 9.00 a 14.00 hores, en diferents grups. La Regidoria de Joventut pretén amb aquestes jornades informar a tots els alumnes de les sortides professionals que tenen les diferents opcions formatives que poden cursar, tant reglades com no reglades, i, a més, analitzar la relació del mercat de treball amb els seus estudis.

 

Com altres anys, les jornades comptaran amb monitors i professionals de diferents sectors, així com estands informatius de diverses àrees que es diferenciaran per colors. Entre d'altres, hi seran els de la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la d'Alacant; uns altres expositors seran sobre formació reglada, ensenyaments de règim especial, cossos de seguretat, formació no reglada formativolaboral o ocupació temporal. Aquest any estarà l’IES Marcos Zaragoza, l’IES Malladeta, l’IES Bernat de Sarrià i Centre de Formació Airco.

 

Per a la regidora de Joventut, M. Ángeles Gualde, «aquestes jornades formatives són un reforç més a l'orientació professional dels nostres joves, ja que molts d'ells estan molt desorientats. Aquests dies volem aconseguir, sobretot, que coneguen les opcions que tenen en l’àmbit municipal, provincial o, fins i tot, autonòmic», ha conclòs Gualde.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 de Març de 2017