La Vila celebrarà una nova edició del 'Last Zombie Day' després del gran èxit de l'any passat

Joventut organitza aquest esdeveniment que el 2016 va reunir més de 500 persones pels carrers de la localitat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Vila Joiosa es convertirà, una vegada més, en una ciutat plena de zombies amb la celebració d'una nova edició del Last Zombie Day el pròxim 29 d'abril. La Regidoria de Joventut promou aquest esdeveniment d'oci que l'any passat es va celebrar amb gran èxit i va reunir més de 500 persones pels carrers de la localitat entre participants i espectadors.

 

El Last Zombie Day es desenvoluparà durant la nit del 29 d'abril pels diversos carrers i llocs emblemàtics com parcs, edificis municipals o platges de la Vila Joiosa. Una activitat lúdica que consisteix en que els participants sobrevisquin a una invasió zombi que terroritza la població. Aquesta activitat és una prova de supervivència en què el treball en equip i la cooperació són claus.

 

Els participants, que han de ser majors d'edat, o majors de 14 anys acompanyats d'un adult, podran triar entre caracteritzar com a zombies o lluitar per la seua supervivència com a humans. Tots els participants rebran al començament de l'activitat les instruccions amb totes les regles del joc, on s'indica de forma clara les prohibicions que fan que un jugador quede desqualificat automàticament.

 

La Regidoria de Joventut ja ha posat en venda les entrades per a aquest esdeveniment, que podran adquirir a la Casa de la Joventut de 10.00 a 22.00 de dilluns a diumenge, o a través d'internet als webs: www.entradium.com i www.entradasatualcance.com.

 

«La gran participació de l'any passat ens ha portat a repetir aquest esdeveniment que es troba entre unes de les activitats lúdiques favorites dels joves, tot i que també hi participen molts adults, ja que el fenomen zombi és molt popular actualment. Des de la Regidoria seguim treballant per oferir alternatives d'oci entre els joves i que contribuïsquen a la dinamització de la Vila. Esperem que s'iguale o se supere l'èxit del 2016» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Joventut.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 de Març de 2017